Aluminijumska stolarija je jedna od najprodavanijih stolarija pre svega zbog svoje izdržljivosti i trajnosti samog materijala, modernog i elegantnog izgleda i velike palete boja.  ALU Stolarija zbog svoje mehaničke čvrstoće osigurava statičku stabilnost svih elemenata koji se ugrađuju. Takođe zbog svoje težine osigurava postojanost i dugotrajnost malih i velikih ugradnih površina.

S obzirom na sva svojstva koja ALU stolarija pruža krajnjem korisniku, mislimo da je najbolji izbor za sve vrste poslovnih i privatnih objekata, izradu prozora, zastakljivanje terasa i ulaznih vrata za kuće, stanove i kancelarije.

Od izuzetno velike važnosti je i to da je aluminijum, materijal prirodnog porekla, ne utiče negativno na životnu sredinu i zdravlje ljudi, a može se i u potpunosti reciklirati.

Naša firma New Quest izrađuje sve vrste aluminijumske bravarije i aluminijumske stolarije, sistema sa i bez termo prekida, sistema aluminijum drvo kao i kliznih i podizno kliznih sistema renomiranih domaćih i stranih proizvođača.

Uvek spremni za nove izazove – New Quest BGD